Grande Gloria

Un nou inceput
Str. Tuluc Nr. 1 aici incepe povestea noii societati Grande Gloria parte a grupului multinational dezvoltat Asil ce propune inovatii ale produselor din gamele cosmetice si menaj.

Conceptul si Impartirea
Cu laboratoarele proprii, impreuna cu departamentul de dezvoltare si design, s-au creat produse moderne pentru uz cosmetic si menaj care sa atraga in cel mai scurt timp atentia tuturor.

Pentru oameni, aproape de oameni
Impreuna cu organizatii specializate BQ Cert, CERT IND, Cosmetic Products Notification Portal European Commission, Agentia Nationala de Protectia Mediului si Laboratoare Internationale certificate am dezvoltat produse moderne si inovative.

Parteneriat
Am dezvoltat o colaborare stabila cu parteneri de incredere, atat la nivel de furnizori, agenti, distribuitori, cat si cu alte clase de business care impartasesc aceleasi valori si lucreaza cu aceleasi standarde. Politicile de aprovizionare si de parteneriat solid sunt incluse in codul nostru de principii de afacere si de responsabilitate referitoare la angajati, consumatori si mediul inconjurator.01 Bucuresti: Sos. Bucuresti-Urziceni nr 64C Corp B Afumati jud. Ilfov
Galati: DN 26 – Tg. Bujor, Galati Km. 8, Loc. Vanatori, Jud. Galati, Romania, 807325 

02
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
+40 236/449 448 

 

WWW.GRANDEGLORIA.COM

NEWSLETTER

Inscriere la newsletter